KAYSERİ / KOCASİNAN - Hacı Ömer-Ayten Tepecik Anaokulu

Hacı Ömer-Ayten Tepecik Anaokulu

Adres
OSMANGAZİ MAH. SEYYİD BURHANEDDİN CAD. HACI OMER AYTEN TEPECIK ANAOKULU NO 30 KOCASİNAN / KAYSERİ
Vizyon
Kendine güven duyan, işbirliği yapmasını bilen ve grup çalışmasını üstlenen, Sosyal sorumluluk alabilen, Başkalarının da değişik duygu ve düşünceleri olduğunu fark eden, Yetişkine daha az gereksinim duyan, Başkalarının haklarına saygı gösteren, Hayal gücünü kullanabilen, Yorum yapabilme gücüne sahip, sorumluluk sahibi ve mutlu çocuklar yetiştirmek.
Misyon
Eğitim sürecinin en önemli kısmı olan okul öncesi eğitimde, çocuğun bedensel, bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimini sağlayıp, kendini keşfetmesini, araştırmasını ve geliştirmesini hedefleyen, çocuksu değerlerini kaybetmeden hayata hazırlanmasını sağlayan, eğitimin sonraki aşamalarına hazırlayan, çocuk merkezli, oyunla öğrenme temelli, modern bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.
SabaH 07:30 - 12:00 Öğle 13:00 - 17:30
Erkilet Ortayol Otübüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Şehir merkezine 7 km
İl merkezine 7 km.